OD ZDRAVIH PRIRODNIH JABUKA

Plodovi tih jabuka nabranih u netaknutoj prirodi su osnov za dobijanje jabukovog sirćeta sa brendom DR ANDRA. Uz strogo kontrolisanu proizvodnju i uz kvalitetnu i zdravu jabuku, ovo jabukovo sirće nudi sve one vrednosti sa kojima ono nosi primat kvaliteta sa bogatstvom prirodnih lekovitih i blagorodnih supstanci.Tako dobijeno jabukovo sirće pod brendom DR ANDRA, steklo je sve uslove da ponese naziv lidera u ovoj proizvodnji. Mi verujemo da se već prepoznatljiva boca sa ovim jabukovim sirćetom nalazi u skoro svim kuhinjama i kućnim apotekama. Kada se bilo gde, u bilo kojoj prodavnicinsretnete sa brendom DR ANDRA, budite sigurni da pred sobom imate vrhunski kvalitet prodnog jabukovog sirćeta.

Jabukovo sirće Dr Andra

Za salate

sa dodatkom peršuna, celera, bosiljka i majorana,

Jabukovo sirće dobijeno od zdravih plodova jabuke, koje nisu ničim tretirane i koja mogu poneti naziv ekološkog ili pak šumskog ploda divlje jabuke, daju ono sirće koje može čoveku koristiti. Plodovi tih jabuka nabranih u netaknutoj prirodi su osnov za dobijanje jabukovog sirćeta sa brendom DR ANDRA.

Uz strogo kontrolisanu proizvodnju i uz kvalitetnu i zdravu jabuku, ovo jabukovo sirće nudi sve one vrednosti sa kojima ono nosi primat kvaliteta sa bogatstvom prirodnih lekovitih i blagorodnih supstanci.Tako dobijeno jabukovo sirće pod brendom DR ANDRA, steklo je sve uslove da ponese naziv lidera u ovoj proizvodnji. Mi verujemo da se već prepoznatljiva boca sa ovim jabukovim sirćetom nalazi u skoro svim kuhinjama i kućnim apotekama. Kada se bilo gde, u bilo kojoj prodavnicinsretnete sa brendom DR ANDRA, budite sigurni da pred sobom imate vrhunski kvalitet prodnog jabukovog sirćeta.

Čitav proces dobijanja ovog prirodnog proizvoda izveden je na tradicionalan način bez prisustva bilo kakvih hemikalija i aditiva u pracenju njegove proizvodnje.

Vitaline

sa dodatkom krušine, koprive, morača i šipurka